Søren Larsen tror igen på livet i Frankrig

Nu skal karrieren i Toulouse have en ny chance, varsler landsholdsangriber Søren Larsen

- Det er usandsynligt, jeg skifter til januar, siger Søren Larsen)
- Det er usandsynligt, jeg skifter til januar, siger Søren Larsen)

Fransk fodbold og Søren Larsen har ikke været en drømmekombination i de to og et halvt år, den danske landsholdsangriber har været i Toulouse.

Det er bare blevet til syv kampe, nul mål, en masse skader og en masse skriverier om, at klubben ikke ville bruge Larsen, og at Larsen gerne ville væk.

Nu håber Søren Larsen igen på, at han har en fremtid i det franske.

- Et skifte her til januar er usandsynligt. Jeg har tålmodighed og vil give det en chance i Toulouse.

- Men hvis jeg er 100 procent klar og efter at have spillet 15 kampe så ikke får lov at spille på førsteholdet, så må vi se, om jeg kan finde en løsning, siger han til Metroxpress.

Siden VM-slutrunden i Sydafrika har han nok engang kæmpet med at komme sig over en skade. Han føler nu, at han er ved at være klar til kamp - og forhåbentligt klar til at sige farvel til de seneste mange års utallige skader.

- Det har været noget rod. Jeg har været lidt for meget ramt af småskader, der har trukket ud. Jeg har ikke været alvorligt skadet, men alligevel været ude i fire måneder. Det har været irriterende, men det skulle være ovre nu, siger han om den seneste skade.

Han har fået nye indlæg i sine støvler, som forhåbentligt kan løse nogle af problemerne.

- Det føles rigtig godt. Forhåbentligt slutter jeg nu af med fem gode år, hvor jeg ikke har de mange småskader, som har gjort, at jeg ikke har fået flow i mit spil og udviklet mig i den retning, jeg ville.