Agent: City skuffede Tevez

Konflikten mellem Carlos Tevez og hans klub Manchester City, skulle skyldes manglende kvalifikation til Champions League

Tevez i hård kamp med Agger og Carragher fra Liverpool. (Foto: AP)
Tevez i hård kamp med Agger og Carragher fra Liverpool. (Foto: AP)

At Manchester City missede Champions League i sidste sæson fordi de kun blev nummer fem, skulle være den vigtigste grund til at Carlos Tevez vil væk, siger hans agent Kia Joorabchian.

- Der var en grund til at han skrev under for klubben. Han så ejerens vision. Han besluttede at skrive under, spille et år uden Champions League og så, forhåbentlig, være med til at spille klubben op på næste niveau, siger Kia Joorabchian til den engelske avis Daily Telegraph.

- Det var det han ville, da han startede hos City. Men i slutningen af sidste sæson, efter alt den tumult, var Carlos meget skuffet fordi de ikke kvalificerede sig til Champions League. Han følte, at klubben ikke gik i den retning han havde håbet og i sommer ville han væk.

Manchester City vil ikke sælge Tevez og vil han ikke spille vil Manchester City søge kompensation for misligeholdt kontrakt hos Kia Joorabchian. Og det kan blive en dyr fornøjelse. Aftalen, som endnu løber i tre et halvt år, er vurderet til langt over 100 millioner kroner.