Japanerne tror på sejren

Stemningen i Tokyo er på kogepunktet. Japanerne er sikre på, at de vinder over os, fortæller Danmarks ambassadør i landet

Franz-Michael S. Mellbin, Danmarks ambassadør i Japan, er selv bidt af en gal fodbold. Han tipper 3-1 til Danmark. (Foto: PR-Foto)
Franz-Michael S. Mellbin, Danmarks ambassadør i Japan, er selv bidt af en gal fodbold. Han tipper 3-1 til Danmark. (Foto: PR-Foto)

Selv om den uhyre vigtige VM-kamp mellem Japan og Danmark går i gang kl 03 japansk tid, er Tokyo på den anden ende, og så godt som alle skal se kampen.

Det fortæller Danmarks ambassadør i Japan, Franz-Michael S. Mellbin, til ekstrabladet.dk.

Alle skal se kampen
- Der er simpelthen højspænding her i Tokyo. Folk skal se kampen på storskærme og på barer, lige som vi har for vane i Danmark. Og alle skal bare se kampen, jeg har faktisk ikke talt med nogen, der ikke skulle se den, for de er helt sikre på, at de går videre, siger Mellbin.

- De har fra starten anset Danmark for at være den letteste modstander, og de tror på, at de går videre, siger han.

Sender live fra ambassaden
På Danmarks ambassade i Tokyo bruges kampen til at bygge bro mellem de to nationer, og ambassadøren har derfor inviteret over 300 mennesker til at se kampen på storskærm og stifte bekendtskab med den danske fodboldkultur.

Der bliver endda sendt live fra arrangementet, og det kan ses på ambassadens hjemmeside.

Live-sendingen starter, når kampen går i gang.

0 kommentarer
Vis kommentarer