TV: Hård hund græder snot over Mourinho

Rørende scener, da en af de hårdeste negle i international fodbold - Marco Materazzi - tog afsked med José Mourinho. Se video

Marco Materazzi viser nye sider af sig selv. (Foto: AP)
Marco Materazzi viser nye sider af sig selv. (Foto: AP)

Man elsker ham, eller også elsker man at hade ham.

Jose Mourinho er en mand, som alle fodboldelskere har en holdning til.

Efter han sammen med Inter vandt Champions League på Santiago Bernabéu, har der ikke været meget tvivl om, at han fremover skal stå i spidsen for kongeklubben fra Madrid.

Grædende Mourinho: Jeg skal til Madrid

I disse dage er Real Madrid præsident Florentino Perez ifølge italienske medier i Milan for at lukke aftalen, så han kan præsentere Mourinho i starten af næste uge. Det drejer sig angiveligt om en overgangssum i omegnen af 150 millioner kroner.

Materazzi græder over Mourinho
Mourinho er kendt for exceptionel mandskabspleje. De elskede ham i Chelsea, og noget kunne tyde på, at de har gjort det samme i Inter.

I forbindelse med afskeden fra Milano-klubben sprang 'The Special One' ud af bilen for at gå hen og trøste en tydeligt rørt Materazzi.

Det ligner ellers ikke den hårdkogte veteran at vise følelser på den måde. Marco Materazzi er nok bedst kendt for at være ham, som i VM-finalen i 2006 blev stanget omkuld af Zinedine Zidane efter at have provokeret franskmanden.

Zidane: Hellere dø end undskylde

Nu kan Materazzi så også blive husket som den hårde mand, der smuldrede over tabet af Mourinho.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere