Lumb: Håber på VM med skifte

Michael Lumb håber at forbedre sin chance for at komme med til VM i fodbold ved at skifte fra AGF til Zenit Skt. Petersborg. Europæisk fodbold trækker også

Michael Lumb er et lægetjek fra en kontrakt med Zenit Skt. Petersborg. (Foto: Ernst van Norde)
Michael Lumb er et lægetjek fra en kontrakt med Zenit Skt. Petersborg. (Foto: Ernst van Norde)

Michael Lumbs skifte fra AGF til Zenit Skt. Petersborg skal styrke venstrebackens chance for at komme med fodboldlandsholdet til VM i Sydafrika til sommer.

- Jeg håber, at skiftet kan påvirke VM-chancen positivt. Det er også en mulighed for at spille europæisk fodbold, og det har betydet rigtig meget for mig.

- Jeg regner med at komme til Zenit for at spille. Jeg har fået at vide, at de er meget interesserede i at få mig over for at spille, siger Michael Lumb, som kun mangler det obligatoriske lægetjek, før han kan tiltræde i den russiske storklub på en treårig kontrakt.

Kæmpe mulighed
Zenit Skt. Petersborg vandt i 2008 den nu hedengangne Uefa Cup, som er afløst af Europa League, og sidste år blev klubben nummer tre i den russiske liga.

- De spiller med om mesterskabet og spiller europæisk stort set hver eneste sæson, så det har helt klart spillet en rolle, siger Michael Lumb, som med skiftet må vinke farvel til ligalandsholdets tur til Thailand.

- Det er jeg selvfølgelig lidt træt af, for det kunne have været en fantastisk mulighed for mig. På den anden side er et klubskifte til Zenit en kæmpe mulighed for mig. Zenit er interesseret i at få mig hurtigt, og det er jeg også interesseret i, siger den snart forhenværende AGF-spiller.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen