Laudrup spiller igen for Real Madrid

Michael Laudrup trækker igen i Real-trøjen og skal spille sammen med en flok imponerende holdkammerater

Det er hverken på førsteholdet eller på trænerbænken Michael Laudrup skal optræde for Real Madrid (Foto: Itar-Tass)
Det er hverken på førsteholdet eller på trænerbænken Michael Laudrup skal optræde for Real Madrid (Foto: Itar-Tass)
Selv om det efterhånden er over 11 år siden, at Michael Laudrup stoppede karrieren, mestrer han endnu at trylle med støvler på. Hvis tryllerierne vel at mærke får lov at foregå i et mere adstadigt tempo, hvilket der må siges at være basis for, når han genopstår i Real Madrid-trøjen.

Ikke som træner. Ikke som holdkammerat til Cristiano Ronaldo og co. Men som aktiv på klubbens veteran-hold, hvis lige man skal lede længe efter. Laudrup, Zinedine Zidane, Luis Figo, Fernando Hierro med flere. Prominente navne, der givetvis vil lokke tilskuere til i stor stil, når holdet stiller op i den spanske indendørsliga for veteraner.

Det er tredje år, at turneringen spilles, og akkurat som i den rigtige liga duellerer FC Barcelona og Madrid om titlen. Barcelona er forsvarende mester, mens Madrid med perlerækken af stjernenavne går efter at komme til tops for første gang.

45-årige Laudrup spillede i Real Madrid 1994-1996 og var stærkt medvirkende til, at klubben vandt det spanske mesterskab i 1995, året efter sit kontroversielle skifte fra FC Barcelona.