Har Bendtner scoret baronessen?

Ugeblad: Nicklas Bendtner har fået ny medspiller. Scorer 13 år ældre TV-darling

Caroline Fleming, eks- meget forskelligt, kommer jævnligt i London og her blev hun fotograferet med Nicklas Bendtner (Foto: Stig Bjørn Hansen))
Caroline Fleming, eks- meget forskelligt, kommer jævnligt i London og her blev hun fotograferet med Nicklas Bendtner (Foto: Stig Bjørn Hansen))

Hvis ugebladet Se og Hør spillede som angriber på et fodboldhold, så har de haft et par gevaldige afbrændere de seneste uger.

Men i morgen skyder de på kassen igen: Forsiden lyder 'Baronessen og Bendtner - se dem sammen i London'.

På Seoghoer.dk kaster de sig endnu længere frem på banen. Her lyder overskriften 'Caroline Fleming: Kæreste med Bendtner'.

Angiveligt skulle den 34-årige Caroline Fleming have nedlagt den 21-årige landsholds- og Arsenalspiller. Og skal man tro hvad de skriver, så har Bendtner ikke forsøgt at undgå tacklingen.

Caroline blev skilt fra sin engelske millionær Rory sidste år og har to børn, Alexander og Josephine.

Bendtners byture har været voldsomt omtalt - også dengang han angiveligt kyssede med reality-dullen Susan K.

ekstrabladet.dk har forgævet forsøgt at få fat i TV-baronessen. Nicklas Bendtner er som bekendt i Tyskland for at blive opereret for en skade, jvf. Arsenals officielle hjemmeside.

1 af 2 Nicklas Bendtner modtog pris i Cirkusbygningen i mandags, i morgen er han en del af mediecirkusset (Foto: Claus Bjørn Larsen)
2 af 2 Caroline Fleming, eks- meget forskelligt, kommer jævnligt i London og her blev hun fotograferet med Nicklas Bendtner (Foto: Stig Bjørn Hansen))
0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere