TV: Ufine finter - Neymar tog pis på tabende modstander

Det brasilianske fænomen Neymar er utvivlsomt et stort talent, men gik han over stregen, da han åbenlyst hånede en modstander?

Gal eller genial? Neymars talent er svært at diskutere, men den 20-årige brasilianer mangler stadig en del, når det kommer til fairplay. (Foto: Screendump fra tv-klip)
Gal eller genial? Neymars talent er svært at diskutere, men den 20-årige brasilianer mangler stadig en del, når det kommer til fairplay. (Foto: Screendump fra tv-klip)

Real Madrid, Barcelona og så videre. Det brasilianske vidunderbarn Neymar kan vælge og vrage mellem storklubber i Europa.

Talentet står ikke til diskussion, men måske er opmærksomheden steget den unge brasilianer til hovedet.

SE OGSÅ:

Neymar er vild! (Foto: AP) Intl. fodbold - 23. mar. 2012 - kl. 11:25 TV: Se Neymars vilde dribletur

Foreløbigt er Neymar stadig at finde i den brasilianske liga, hvor han spiller i storklubben Santos. Da holdet i weekenden mødte Catanduvense, blev modstanderen kørt midt over med 5-0 blandet andet på et mål af Neymar.

Men efter kampen var det en situation i slutminutterne, der blev diskuteret.

Se situationen i tv-klippet over artiklen

Her modtog Neymar bolden på kanten, stillede sig hoverende med hænderne i siden over for modstanderen, inden han begyndte at danse om bolden.

Optrinnet sluttede med en genial finte af Neymar. En finte, nogle vil kunne huske, hans brasilianske landsmand Ronaldo også har udført.

SE OGSÅ:

Se også: TV: Kæmpetalent runder mål nummer 100

Men da Neymar slap forbi den ene modstander, blev han tacklet af en anden. Det lignede ikke umiddelbart en hård tackling, men alligevel kastede Neymar sig dramatisk i græsset og modstanderen blev udvist.

Siden da er situationen blevet diskuteret heftigt på nettet, hvor mange mener, at Neymar ydmygede sin modstander unødvendigt, ligesom de fleste er enige om, at tacklingen ikke var til rødt kort.

Men hvad mener du? Giv din kommentar i kommentarfeltet under artiklen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere