TV: Fodboldfjender bliver holdkammerater

For en uge siden blev der delt store håndmadder ud imellem fodboldspillere. Nu er kamphanerne blevet holdkammerater. Se TV-klip

Michel Platini (nej, ikke UEFAs franske præsident, red.) skiftede for få dage siden klub fra CSKA Sofia til Dinamo Bukarest. I sig selv et ikke særligt overraskende skifte, men hvis man skruer tiden en uge tilbage, så er dette klubskifte ganske kontroversielt.

For med sin gamle klub CSKA Sofia mødte brasilianske Michel Platini Dinamo Bukarest i en en venskabskamp, da tingene pludselig udviklede sig til slåskamp mellem de to hold.

Bukarests Laurentiu Rus gik hårdt til Platini, og tacklede ham bagfra. Den tackling fandt angriberen sig ikke i. Overhovedet. Så han sparkede Rus, flere gange.

Vanvid: Fodboldspiller slået omkuld af sten

Det satte gang i en større omgang tumult mellem de to klubber, hvor Platini fik vist, at det ikke kun er fødderne, han kan bruge, da han langede en højre hånd afsted lige i smasken på en Dinamo-spiller.

Der kom dog ro på tingene igen, og episoden endte med -naturligvis- et par røde kort til både Platini og Rus.

Nu er de to så blevet holdkammerater med Platinis kontraktunderskrivelse med Dinamo Bukarest. Mon ikke de to parter har et fælles samtale-emne, når de mødes som holdkammerater.

Se hele balladen i tv-klippet øverst.