TV: Fodboldhold ramt af tog

Den tyrkiske klub Samsunspor slap billigt, da holdets bus blev rramt af et tog på vej hjem fra kamp

Den tyrkiske fodboldklub var tirsdag aften nær blevet ramt af en katastrofe, da holdets bus blev ramt af et tog på vej hjem fra en udekamp mod Kardemir Karabükspor

Som det ses i ovenstående videoklip krydser bussen en jernbaneoverskæring for grønt lys, hvorefter den bliver ramt af et tog.

Til alt held kørte toget ikke hurtigt, og til alt held nåede bussens chauffør at træde på speederen og flytte bussen så langt, at toget ramte bussens bagende og snurrede den rundt, fremfor at bussen blev ramt på midten.

- Det skete ved midnat. Bommene var oppe, og jeg var ved at krydse. Mens jeg langsomt krydsede, opdagede jeg, at toget var på vej uden lys på, fortæller chaufføren Recep Terzi til det tyrkiske medie Today's Zaman.

- Jeg accelerede øjeblikkeligt. Efter at jeg havde trådt på speederen, blev bussen ramt på venstre side og snurret rundt. Hvis jeg ikke havde opdaget toget i sidste sekund, var bussen blev ramt midt på, hvilket kunne have ført til store skader og tab af mange liv. Spillerne vågnede panisk. Mange har senere sagt, at de var heldige over at være i live, siger Recep Terzi til avisen.

Ifølge Today's Zaman blev forsvareren Hakan Arslan og midtbanespilleren Serdar Özkan dog lettere kvæstet ved sammanstødet.

Samsunspor var for 23 år siden ude for en lignende busulykke, som kostede sportsdirektøren og tre spillere livet.