Medie: To danskere er overvurderede

Den engelske fodboldsite bleacherreport.com har to danskere med på listen over de mest overvurderede transferemner denne sommer. Se hvem i artiklen

Christian Poulsen er en af sommerens overvurderede transferemner (Foto: Getty Images)
Christian Poulsen er en af sommerens overvurderede transferemner (Foto: Getty Images)

Der er masser af spillere, som forventes at skifte klub i denne sommers transfervindue. Rygterne er der også mange af, men hvor de ender er svært at sige.

Det engelske fodboldsite bleacherreport.com har benyttet sig af stilstanden i turneringerne rundt omkring i Europa, og har lavet en liste over de 20 mest overvurderede transferemner denne sommer.

To danskere har fundet vej til listen, der dog ikke lister spillerne i prioriteret rækkefølge.

De to er Nicklas Bendtner og Christian Poulsen.

Læs også: Storklubber jagter Bendtner

Om Christian Poulsen skriver hjemmesiden.

- Den danske midtbanespiller ankom til Anfield, hvor fans forventede forventede fornemme ting fra Poulsen. Uheldigvis har det indtil videre været et særdeles begivenhedsløst ophold, hvor den 31-årige ikke har kunnet retfærdiggøre sin 4,5 millioner pund-kontrakt (ca. 38 milioner kroner, red.)

- Den tidligere Juventus var ikke i stand til at vise sin kreativitet og kunnen, efterhånden som formen forsvandt, og Jay Spearing blomstrede op, fik Poulsen kun 12 kampe i Premier League.

- Den danske landsholdsspiller er på vej videre, hvor Stoke City viser størst interesse.

Se også: Stoke overvejer Christian Poulsen

Nicklas Bendtner får følgende ord med på vejen.

- Selvtillid er altid en god ting for en angriber. Men mange vil sige, at Nicklas Bendtner har for meget, hvor han ofte melder ud, at han vil være verdens bedste angriber. Han har tidligere vist sin klasse for Arsenal, men 2010/2011-sæsonen har været en enorm skuffelse for danskeren, hvor det blot blev til tre Premier League-optrædender.

- Robin van Persies form med 18 mål i 17 kampe, kombineret med Wengers manglende evne til at rotere sin unge trup effektivt, betød mangel på form og tillid til Bendtner, som faldt sammen med Arsenals rædselsafslutning på sæsonen.

Læs mere: Sporting vil gi' 52 millioner for Bendtner

- Bendtner har nu udtalt, at han ønsker at forlade Emirates.

Med på listen er også navne som Adebayor, Alexis Sanchez, Bojan Krkic og Samir Nasri

Du kan se hele listen her

0 kommentarer
Vis kommentarer