Torsdagens transferrygter

Falcao kan følge med Villas-Boas til Chelsea, mens også Diego Forlán kan være på vej til Premier League - igen

Radamel Falcao scorede hele 18 mål i bare 14 kampe i Europa League denne sæson. (Foto: AP)
Radamel Falcao scorede hele 18 mål i bare 14 kampe i Europa League denne sæson. (Foto: AP)

Dimitar Berbatov får konkurrence i United-angrebet af Ashley Young. Og derfor kan det være, at Premier League-topscoreren melder sig ud af kapløbet. Både AC Milan og Bayern München har set sig lune på bulgareren.

Alexis Sánchez er populær i Manchester City. Men Udinese-stjernen, der har været sat i forbindelse med FC Barcelona, har angiveligt nægtet at gå ombord på et fly til Manchester for at diskutere kontrakt med City-ledelsen.

Til gengæld kan de nykårede FA Cup-vindere glæde sig over, at franske Aly Cissokho kan være på vej over kanalen fra Olympique Lyon. Backen menes at koste 180 millioner kroner. Han kom fra FC Porto i 2009.

Inter afviser i øvrigt Carlos Tévez. Argentineren er ganske enkelt for dyr.

Gaël Clichy blev forleden kædet sammen med AS Roma, men franskmanden vil nu hellere til Liverpool, fortæller han.

Diego Forlán er til salg i Atlético Madrid, og det er meget sandsynligt, at han vender tilbage til Premier League, hvor han tidligere har spillet for Manchester United. Et godt bud kunne være Tottenham Hotspur.

André Villas-Boas er ny manager i Chelsea. Spørgsmålet er, hvor mange spillere han tager med sig. Brasilianske Neymar synes tabt, mens Europa League-topscorer Radamel Falcao meget vel kan blive ny spydspids i London.

Espanyol-keeper Carlos Kameni er på vej til Fulham.

Stortalentet Rafael Varane fortsætter karrieren i Real Madrid – og ikke Manchester United, som også var ude efter ham. Han sælges fra RC Lens, der netop er rykked ud af den bedste franske række.

Stewart Downing forlader Aston Villa. Midtbanespilleren koster mere end 150 millioner kroner. Og som det er tilfældet med halvdelen af rygterne lige nu, sættes han i forbindelse med Liverpool FC. At han så samtidig er set på Ibiza med Andy Carroll, hvor de begge holder et Liverpool-halstørklæde gør ikke rygtet dårligere.

Den amerikanske landsholdsspiller Jermaine Jones, der denne sæson har været lejet ud fra Schalke til Blackburn Rovers, kan være på vej til en mere permanent aftale med Rovers. Også AS Roma menes at være interesseret i ham.

Blackburn er også interesseret i russiske Roman Shishkin, der spiller i Lokomotiv Moskva.

0 kommentarer
Vis kommentarer