Graver indstiller karrieren

Efter flere års tavshed bekendtgjorde Thomas Gravesen tirsdag, at han indstiller fodboldkarrieren

Thomas Gravesen som vi lærte at kende ham. Fandenivoldsk på en fodboldbane - her efter en scoring mod Island. (Foto: Thomas Wilmann)
Thomas Gravesen som vi lærte at kende ham. Fandenivoldsk på en fodboldbane - her efter en scoring mod Island. (Foto: Thomas Wilmann)

Thomas Gravesen er færdig som professionel fodboldspiller.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad tirsdag.

Dermed bliver der ikke tale om et comeback for barndomsklubben Vejle Boldklub, som der ellers har været spekuleret i den seneste tid.

- Jeg har haft fantastiske år i udlandet, og der er mange, jeg gerne vil takke. Jeg ville gøre det hele om igen, hvis jeg fik muligheden, siger 'Graver' i en pressemeddelelse fra hans mangeårige agent, John Sivebæk.

- Jeg er 32 år, fylder 33 til marts, så inden alder og helbred beslutter det for mig, vælger jeg selv at stoppe, fortsætter Thomas Gravesen.

Håber på respekt
Thomas Gravesen nåede 66 landskampe for Danmark, hvor han deltog i EM-slutrunderne i 2000 og 2004 samt VM i 2002.

På klubplan blev det til ophold i Hamburger SV, Everton, Real Madrid og skotske Celtic.

- Det er altid ærgerligt, når en så dygtig fodboldspiller stopper karrieren, men jeg håber, at folk respekterer beslutningen, siger John Sivebæk.

Thomas Gravesen har ikke talt med pressen siden skiftet fra Real Madrid til Celtic i 2006, hvor han samtidig meddelte, at han indstillede sin landsholdskarriere.