Annonce:
Annonce:

Krisen kradser for Laudrup

Michael Laudrups Spartak Moskva hænger fast i en dyb sump. Det mener de russiske eksperter og tv-kommentatorer. - Han mister 'europæisk glans', siger populær kommentator

Så får Laudrup grov-off-sæson-filen i Rusland. Der er krise, krise og mere krise, siger eksperterne (Foto: AP)
Så får Laudrup grov-off-sæson-filen i Rusland. Der er krise, krise og mere krise, siger eksperterne (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
MOSKVA (ekstrabladet.dk): Selv om det lykkedes Michael Laudrup og Spartak Moskva at vinde en vigtig sejr over Dinamo Zagreb i UEFA Cup’en, så er reaktionen hos russiske fodboldkommentatorer og fodboldeksperter ikke særlig opmuntrende.

Manglende koncentration i Spartaks bagerste forsvarskæde samt flere missede målchancer faldt den populære russiske sportsreporter Ilja Kazakov for brystet.

– Laudrup er ved at miste sin europæiske glans.

– Det er kun målmanden Stipe Pletikosas fantastiske præstation og et flot mål af Ivan Saenko, som Laudrup vandt point på hos fansene. Med det spil er Spartak ikke egnet til at være med i Champions League, konkluderede tv-kommentatoren.

Holder på pengene
Fodboldekspert Nikolaj Troitskij fra det russiske dagblad Gazeta er klar i sin analyse af problemet Spartak Moskva.

– Laudrup har forstået, at han trådte lige ned i den sump, som Spartak befinder sig i. Hvis Spartak-ejeren, oliebaronen Leonid Fedun, ikke bevilger mange millioner til Laudrup til spillerkøb i næste sæson, har danskeren ingen chancer med dette hold, siger Nikolaj Troitskij til Ekstra Bladet.

Men ifølge russisk presse er Spartak-sponsor, oliegiganten Lukoil, så hårdt ramt af faldende oliepriser, at Leonid Fedun næppe vil bevilge de nødvendige penge.

Selv om Leonid Fedun på tv har lovet, at han vil overholde sit løfte om at tilføre klubben de nødvendige midler, oplyste han for et par dage siden, at byggerietaf Spartak-stadion er sat i bero på grund af finanskrisen.

Tror ikke på Fedun
Den tidligere Spartak-kaptajn og topscorer Jegor Titov tror ikke på Spartaks fremtid med Fedun som ejer.

– Fedun er forretningsmand og passer godt på pengene. Men han skal rigtigt til lommerne, ellers må han glemme alt om Spartak som et drømmehold. Så skal han forlade Spartak og gå af, lyder vurderingen.

Imidlertid har Laudrups drenge vundet en trøstepræmie for ærligt spil – en pokal, som hedder ’Den pletfrie bold’. Pokalen blev overrakt af russiske bookmakere, som om nogen kender til aftalte kampe i russisk liga.
Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: