Hvor ligger dit fodbold-Mekka?

Juventus skal have nyt stadion. Og? Hvad er egentlig det fedeste: Trangt og traditionsrigt eller moderne med mere plads? Er beton bedårende? Hvor ville du allerhelst se din drømmekamp?

Allianz Arena i München blev modtaget med begejstring af tilskuerne til VM i Tyskland (Foto: AP)
Allianz Arena i München blev modtaget med begejstring af tilskuerne til VM i Tyskland (Foto: AP)

Helt hypotetisk. Dine to drømmehold skal møde hinanden. Hvor er de perfekte rammer?

Wembley er ikke, hvad det var og hvad er egentlig det. Men det er der stadig - altså igen og på en ny måde. Mere forvirret kan det nybyggeri ikke beskrives.

Er England fodboldens moderland og Old Trafford Mekka? Eller kan intet overgå Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti. OK, fik du ikke den, så kaldes den også River Plate Stadium.

Er Allianz Arena i München federe end Maracanã i Rio.

Og hvad med Italien, er det San Siro i Milano eller Roms Stadio Olimpico?

Og Spanien kan de andet end enten Camp Nou eller Estradio Santiago Bernabeu?

Afstemningen går på det fedeste stadion, men det er op til dig om 'fedmen' kommer fra stemning, sikkerhed, bløde hynder, god udsigt (eller som Lyngbys varemærke: Pølserne) eller vagternes moderate anvendelse af benlås.

Beliggenhed er noget andet, nogle (tyske, måske) ligge praktisk ved autobahn, mens andre (engelsk, måske) ligger i gå-afstand fra pubben. Hvad tæller? Det kan diskuteres herunder. Her kan du også nævne de 1.724.378 stadions som kunne have været med i afstemningen.

Eller du kan stemme her til højre.

Vi springer helt de danske stadions over, for så kommer det hele til at handle om hvilken klub, der har flest læsere lige nu...