Spartak-idol roser Laudrup

Michael Laudrup har bragt stil og kampgejst med til Spartak Moskva, siger angriberen Jegor Titov

Jegor Titov har en masse år som aktiv i Spartak Moskva bag sig. (Foto: AP)
Jegor Titov har en masse år som aktiv i Spartak Moskva bag sig. (Foto: AP)

MOSKVA (Ekstra Bladet): På trods af Spartaks skuffende resultater i den russiske liga nyder Michael Laudrup stor opbakning fra Spartak-fansenes idol - midtbanespiller Jegor Titov, som kalder danskeren en genial fodboldspiller og begavet træner.

- Michael Laudrup er en af de bedste spillere i verdens fodboldhistorie. Det er noget vrøvl, at han er en uerfaren træner.

Hans erfaring som professionel er guld værd, siger Jegor Titov, der i går fik overrakt fansenes årlige pris, Det Gyldne Vildsvin, som Spartaks bedste spiller i 2007-sæsonen.

Efter internt opgør i klubben sidste år blev Jegor Titov tvunget ud af holdet af den daværende cheftræner. Men nu drømmer han at komme tilbage - ikke mindst for at spille under Laudrup.

- I dag er jeg kontraktforpligtet til FC Khimki, men mit hjerte er med Spartak, hvor jeg har været i alt 25 år - siden jeg har spillet skolefodbold, siger Spartaks idol til Ekstra Bladet.

- Jeg håber på, at Michael Laudrups kontrakt bliver forlænget efter 18 måneder. Det er ikke kun tabellen der tæller, men også Spartaks stil og kampgejst, som Laudrup har genskabt, konkluderer Jegor Titov.