Annonce:
Annonce:

Han har skabt Europas farligste hold

Se hvilken klub, der ind til videre har mønstret et målgennemsnit på 3,4 i denne sæson - og få resten af den europæiske top10

FC Barcelonas cheftræner, Josep Guardiola, har lige nu Europas mest målfarlige hold. (Foto: AP)
FC Barcelonas cheftræner, Josep Guardiola, har lige nu Europas mest målfarlige hold. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold

Der blev sat spørgsmålstegn ved beslutningen, da FC Barcelona i sommerpausen ansatte Josep Guardiola som cheftræner. Hans trænerkarriere var kort, og ingen vidste præcist, hvad den tidligere defensive midtbanespiller kunne bidrage med.

Nu har han ind til videre skabt Europas mest målfarlige mandskab. IMScouting har kigget Europas 25 bedste ligaer i gennem i jagten på de mest scorende klubber. FC Barcelona indtager en ganske suveræn førsteplads med 3,4 mål i gennemsnit. Nummer to på listen er katalanernes rivaler fra Real Madrid, der har nettet 2,8 gange i snit per ligakamp.

I sidste sæson havde FC Barcelona et snit på 2,0, mens Real Madrid var La Primeras mest scorende med et snit på 2,2 mål per kamp.

Superligaens tophold, OB, er mest scorende i Danmark, men 1,92 mål i snit er ikke nok til at komme i i top10. Heller ikke de mest scorende hold i England og Italien kan komme med. Chelsea er mest scorende i England med et snit på 2,42, mens Lazio topper målscoringen i Serie A med 1,9 mål i snit.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: