Annonce:
Annonce:

Spartak lun på Andreas Laudrup

- Men det er hans egen afgørelse, siger Michael Laudrup om muligheden for at få sønnen i truppen

Andreas Laudrup, der netop er blevet udtaget til U19-landsholdet, kan også snart være Spartak-spiller. (Foto: Lars Poulsen)
Andreas Laudrup, der netop er blevet udtaget til U19-landsholdet, kan også snart være Spartak-spiller. (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Fodbold
Annonce:

Det kan blive Laudrup på både bænken og på banen i Spartak Moskva.

Storklubben har ifølge russiske netmedier en kontrakt liggende klar til Michael Laudrups søn, Andreas. En oplysning, som Spartak-cheftræneren bekræfter over for Ekstra Bladet.

– Det har jeg hørt, men jeg vil gerne understrege, at intet er afgjort, siger Michael Laudrup.

Andreas Laudrup var med familien i Madrid, hvor han spillede i Real. Da Michael Laudrup forlod Getafe, rejste Andreas også fra den spanske hovedstad. Han spiller nu som amatør i Lyngby og har tiltrukket sig interesse andre klubber.

– Jeg ved, at Andreas har flere tilbud på hånden, men det er helt op til ham selv at vurdere, hvad han vil. Han er lige fyldt 18, så det er en beslutning, han selv skal tage, understreger Michael Laudrup.

Intet lynskifte
Andreas Laudrup, der netop er blevet udtaget til U19-landsholdet, har i efteråret trænet med Lyngbys 1. divisionshold, men har fortsat sin førsteholdsdebut til gode.

Offensivspilleren har optrådt på klubbens U19-hold, men det er også blevet til spilletid og mål på Lyngbys reservehold i Danmarksserien.

Michael Laudrup siger til Ekstra Bladet, at det ville være hyggeligt at få sønnen til den russiske hovedstad, men han vil ikke presse på.

– Nej. Det er en afgørelse, Andreas selv skal træffe. Han skal selv vurdere, hvad der vil være bedst for ham.

Da Andreas Laudrup optræder som amatør i Lyngby, kan han skifte, uden at 1. divisionsklubben kan forlange transfer. Noget lynskifte til Rusland bliver der dog ikke tale om.

Ifølge Michael Laudrup skal vi over på anden side af nytår, før Andreas har besluttet sig for, om fremtiden ligger hos farmand i Spartak Moskva, hos vennerne i Lyngby eller et helt tredje sted.

Andreas Laudrup skulle i øvrigt være i Moskva nu. Han fløj derover i søndags og fejrede sin 18-års fødselsdag med familien mandag.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Det er gennem gode historier, at vi pludselig forstår hinanden
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: