Arshavin vil stadig væk fra Zenit

Den russiske stjerne Andrei Arshavin har fortsat udlængsel. Han vil væk fra Zenit St. Petersburg til vinter

Andrei Arshavin vil væk fra Zenit St. Petersburg. (Foto: AP)
Andrei Arshavin vil væk fra Zenit St. Petersburg. (Foto: AP)

Det lykkedes ikke Andrei Arshavin at få sit ønske om at forlade Zenit St. Petersburg opfyldt i sommerens transfervindue, men nu forsøger den russiske landsholdsstjerne igen.

- For fire måneder siden fortalte jeg præsidenten i klubben, at jeg ikke ønsker at blive i klubben. Alt afhænger af, om Zenit vil kræve en fornuftig pris. Hvis det sker, så rejser jeg selvfølgelig. Hvis det ikke sker, så bliver jeg jeg kun en Zenit-spiller på papiret. Jeg har intet ønske eller nogen plan om at spille her til næste år, fastslår Arshavin overfor Sport Express.

I sommer var Arshavin meget tæt på at skifte til Tottenham, men Zenit St. Petersburgs høje økonomiske krav fik englænderne til at trække sig og i stedet hente en anden russer, Roman Pavlyuchenko.

Siden er Spurs raslet ned på sidstepladsen i Premier League, og derfor er det meget tvivlsomt om Arshavin fortsat vil til White Hart Lane.

- Hvis jeg spillede for dem, så ville de være tæt på Champions League, joker den russiske playmaker.

- Nej, helt alvorligt så kan jeg ikke vurdere dem, fordi jeg ikke er en del af holdet og slet ikke har set dem spille, forklarer russeren, der fortsat er et meget varmt navn i fodbold-europa.