Laudrup: Det er ubeskriveligt

Spartak-spillernes gejst og spillemæssige fremgang fik brudt den onde cirkel mod arvefjenden efter syv års venten

Spartak Moskva besejrede lørdag CSKA Moskva 1-0. Til stor glæde for holdets træner, Michael Laudrup. (Foto: AP)
Spartak Moskva besejrede lørdag CSKA Moskva 1-0. Til stor glæde for holdets træner, Michael Laudrup. (Foto: AP)

Med vanlig beskedenhed og afslappethed, gjorde Michael Laudrup status efter sin første, men formentlig ikke sidste triumf i spidsen for Spartak Moskva, der lørdag besejrede ærkerivalerne fra CSKA Moskva 1-0.

- I de sidste tre kampe har der været spillemæssig fremgang, og at få ram på arvefjenderne fra CSKA er kulminationen på ugers hård træning og taktiske ændringer, sagde Laudrup til Ekstra Bladet efter dramaet med 65.000 tilskuere som vidner.

Sejren kom i hus på et mål af Nikita Bazhenov 10 minutter inde i anden halvleg. Det skete som følge af en Spartak-start med fokus på defensiven, hvorefter spillet gradvist blev flyttet frem på banen.

- Jeg glæder mig over, at folk omkring truppen og fansene endelig fik den sejr, de har ventet på i syv år. Det kunne jeg mærke i minutterne efter afslutningen, sagde han.

Kan nå fjerdepladsen
- Stoltheden og glæden over sejren var ubeskrivelig. Alle råbte og skreg i munden på hinanden, så lad os alle glæde os i et par dage - torsdag kan det blive hverdag, hvis vi skuffer mod Udinese i UEFA Cup’en.

- Sejren over CSKA har givet os en chance for at nå den fjerdeplads, som har været et af mine mål ved ansættelsen.

- Men taber vi hjemmekampen på søndag til Lokomotiv, er vi lige langt, så det gælder om at få fokus på de næste opgaver og lægge denne herlige kamp bag os.

Læs hele interviewet med Michael Laudrup i dagens udgave af Ekstra Bladet.