Annonce:
Annonce:

Han elsker sprut og slagsmål

Den russiske landsholds-angriber Roman Pavlyuchenko går ikke af vejen for en go', gammeldags kæp i øret og et raskt slagsmål

En mere, tjener. Roma Pavlyuchenko er glad for de våde varer. (Foto: AP)
En mere, tjener. Roma Pavlyuchenko er glad for de våde varer. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold

Englænderne er som bekendt glade for en pint velskænket fadøl.

Og derfor skal den russiske angriber Roman Pavlyuchenko nok finde sig til rette, hvis han som forventet skifter fra Spartak Moskva til Tottenham.

Pavlyuchenko, der scorede tre gange under EM, indrømmer nemlig overfor The Sun, at han er overordentligt glad for en lille - eller rettere en meget stor - gevesen til halsen.

- Engang, hvor vi havde tabt til Slovan, fik jeg så meget at drikke, at jeg blev væk. Så de andre spillere måtte ud og lede efter mig, fortæller angriberen.

- Det værste tilfælde var ved mit bryllup. Der drak jeg så meget, at jeg var ved at falde ud over balkonen. Det var det samme, da min datter blev født, indrømmer han bramfrit.

Roman Pavlyuchenko går heller ikke af vejen for en rask nævekamp. For to år siden afsonede han fire spilledages karantæne for at have slået en modstander.

Han har også truet Spartaks fans med tæsk, hvis de offentliggjorde en video på Youtube, hvor hans far fejrer en af sin søns sejre med en ordentlig sjus.

Den opførsel vil næppe vække begejstring hos Spurs-manager Juande Ramos, mens russeren ligner en oplagt publikums-favorit på White Hart Lane.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Milliarderne forsvinder op i den blå luft
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: