Tomasson matchvinder for Villarreal

Jon Dahl Tomasson var igen på pletten for Villarreal i Uefa Cuppen. Thomas Gravesen spillede for en gangs skyld fra start for Everton

Jon Dahl satte 2-1 på tavlen for Villareal. (Foto: AP)
Jon Dahl satte 2-1 på tavlen for Villareal. (Foto: AP)

Jon Dahl Tomasson får ikke mange kampe fra start i den spanske Primera Division, men i Uefa Cuppen har hans klub Villarreal ofte brug for danskeren med den berømte inderside.

Torsdag aften sørgede den danske landsholdsanfører for kampens sidste scoring i 2-1-sejren på udebane over AEK Athen, som sender Villarreal til tops i gruppe C. Veteranen Rivaldo havde ellers lige udlignet for grækerne midt i anden halvleg, da Jon Dahl Tomasson på ny sendte gæsterne i front med et venstrebensskud.

Dermed vinder Villarreal gruppen foran Fiorentina, som med Per Krøldrup på banen vandt 2-1 hjemme over Mlada Boleslav. Også AEK Athen er videre på tredjepladsen.

Everton havde som en sjældenhed Thomas Gravesen med fra start i udekampen mod AZ Alkmaar, og danskeren spillede de første 80 minutter i 3-2-sejren, som gør Everton til vinder af gruppe A med maksimumpoint. Også Nürnberg med Jan Kristiansen på bænken er videre fra gruppen efter 3-1 ude over Larissa.

I gruppe D er norske Brann Bergen videre sammen med Hamburger SV og Basel.

0 kommentarer
Vis kommentarer