Berbatov vil sælges NU

Med fire mål nedlagde Tottenham bulgarske stjerne Dimitar Berbatov næsten egenhændigt Reading for et par dage siden - nu vil han sælges til en større klub

Med fire mål mod Reading viste Dimitar Berbatov, hvad han kan, når han rammer formen og motivationen. (Foto: AP)
Med fire mål mod Reading viste Dimitar Berbatov, hvad han kan, når han rammer formen og motivationen. (Foto: AP)

Tottenhams Dimitar Berbatov var angiveligt nede i en bølgedal hele efteråret, fordi han ville væk fra klubben. Med Juande Ramos' ankomst som ny manager har bulgareren fået humøret tilbage. Og med fire mål mod Reading viste han sig mere målfarlig end nogensinde. Men han vil stadig sælges.

- Jeg har talt med Tottenhams bestyrelsesformand, Daniel Levy, og fortalt ham, at hvis en klub, der kan matche Dimitars klasse og ambitioner, kommer med et tilbud i januar, vil han gerne væk, siger Berbatovs agent, Emil Dantchev, til The Sun.

- Dimitar har det ok i Tottenham. Jeg vil ikke sige, at han er glad. Men hans præstationer for klubben viser den forpligtelse, han føler for fansene og sine holdkammerater. Men fansene må forstå, at Dimitar bliver 27 i næste måned, og den tid løber ud, hvor han kan spille i en klub, der matcher hans ambitioner, siger Dantchev.

Tottenham: Vi sælger ikke
Manchester United fik i sommer afvist et bud på 190 millioner for bulgareren. Men for en pris på 250 millioner mener The Sun at vide, Tottenham at kan overtales til et salg. Og flere store klubber er interesserede, både engelske, spanske og italienske storklubber.

- Jeg må understrege, at det ikke handler om penge. Det handler om sportslige ambitioner. Det har heller ikke noget med manager Juande Ramos at gøre. Dimitar er glad for Ramos og den måde han arbejder på.

- Men efter Tottenhams dårlige sæsonstart, er det usandsynligt, at klubben kan gøre noget stort i år. Det er en langtidsplan for dem. Dimitar vil opfylde sit potentiale og vinde trofæer nu, siger Dantchev.

Tottenhams bestyrelsesformand Daniel Levy har tidligere på sæsonen ikke villet afvise et salg. Men på klubbens hjemmeside skriver han nu:

- Jeg vil gerne helt officielt sige, at vi ikke er en klub, der sælger.

0 kommentarer
Vis kommentarer