Fans: Fyr Rijkaard og Ronaldinho

FC Barcelonas fans har fået nok af formsvage Ronaldinho og træner Frank Rijkaard efter hjemmebane-nederlaget til Real Madrid

Succes-duoen Rijkaard og Ronaldinos popularitet er styrtdykket siden nederlaget til Real Madrid. (Foto: AP)
Succes-duoen Rijkaard og Ronaldinos popularitet er styrtdykket siden nederlaget til Real Madrid. (Foto: AP)

Søndagens udgave af 'El Clásico' skulle have været kampen, hvor FC Barcelona åd sig ind på arvefjenden Real Madrids forspring i Primera Division.

Det skulle også have været kampen, hvor Ronaldinho - i Lionel Messis fravær - spillede sig tilbage i rollen som superstjerne og tilhængernes favorit. Men sådan gik det ikke.

Tværtimod holdt Real Madrids defensiv de tandløse Barcelona-angribere i et jerngreb, mens Julio Baptista sørgede for det madrilenske sejrsmål i den anden ende.

Og nu har tilhængerne fået nok. I avisen Mundo Deportivos afstemning peger en tredjedel på den mulighed, der hedder 'fyr Ronaldinho'. Og ligeså mange ønsker at præsident Laporta sparker træner Frank Rijkaard ud i samme ombæring.

Og da Ronaldinho mandag morgen skulle flyve hjem til juleferien i Brasilien var flere hundrede vrede Barca-fans mødt op i lufthavnen for vise deres utilfredshed med den falmede stjerne.

Så måske er Rijkaard og Ronaldinhos tid på Camp Nou ved at rinde ud. Fansene har i hvert fald fået nok.

0 kommentarer
Vis kommentarer