United vil sælge voldtægts-anklaget

Den 19-årige Jonny Evans, som er anklaget for at have voldtaget en kvinde til Manchester Uniteds julefrokost, vil angiveligt blive solgt i januars transfervindue

Jonny Evans i den nordirske nationaldragt. (Foto: AP)
Jonny Evans i den nordirske nationaldragt. (Foto: AP)

Den 19-årige Manchester United-spiller Jonny Evans, som er anklaget for at have voldtaget en 26-årig kvinde under klubbens julefrokost, vil ifølge Daily Mail blive solgt til Sunderland i januars transfervindue.

Evans tilbragte i sidste sæsopn fire måneder i Sunderland, hvor han hjalp klubben med oprykning til Premier League og gjorde det så godt, at han hurtigt blev fan-favorit.

Afsløringen af Uniteds salgsplaner kommer samtidig med, at flere vidner er trådt til for at støtte den unge Evans' i hans afvisning af voldtægtshistorien.

En unge kvinde, som var med til julefesten, har således fortalt, at Evans 'opførte sig som en ung gentleman' og ikke var fuld.

Venner til Evans har fortalt, at den unge United-spiller havde danset med den 26-årige kvinde, hvorefter kvindens kæreste overfaldt ham. Den jaloux kæreste skal yderligere have indtelefoneret voldtægsanklagen til politiet som hævn.

0 kommentarer
Vis kommentarer