Bendtner tror på startopstillingen

Med flere offensive profiler ude hos Arsenal tror Nicklas Bendtner på, at han får spilletid i Champions League-kampen mod Steaua Bukarest i aften

Nicklas Bendtner har været med i Arsenals seneste tre Champions League-kampe. (Foto: AP)
Nicklas Bendtner har været med i Arsenals seneste tre Champions League-kampe. (Foto: AP)

Med en sandsynlig pause til Emmanuel Adebayor og en Robin van Persie, der kun lige er vendt tilbage efter en skadespause, synes døren åben for Nicklas Bendtner, der dermed kan få sin tredje Champions League-kamp i træk, når Arsenal i aften mod Steaua Bukarest på Emires Stadium i London.

- Jeg håber sandelig, at jeg starter inde, siger han bramfrit i følge UEFA's hjemmeside.

- Hver gang jeg spiller, vil jeg vise folk, hvad jeg kan. Det er svært, fordi konkurrencen i Arsenal er så stærk, og vi har spillet rigtig god fodbold, så holdet er ligesom på plads. Men når chancerne byder sig, er det vigtigt for mig at slå til, siger han.

Lehmann tilbage
Bendtner kom ind i storsejren på 7-0 over Slavia Prag, hvor han scorede det sidste mål. Siden er det blevet til plads i startopstillingen i den omvendte kamp i Prag samt udebanekampen i Sevilla i sidste runde. Dér lagde han desuden op til Eduardos åbningsmål.

Der er sandsynligvis også comeback til tyske Jens Lehmann i Arsenals mål.

- Han har en fantastisk attitude og er et forbillede for alle.sagde cheftræner Arsene Wenger under gårsdagens pressemøde om veteranen.

For at vinde gruppe H skal Arsenal besejre Steaua Bukarest, der end ikke kan nå UEFA Cup'en. Samtidig skal Sevilla sætte point til i Prag mod Slavia.

0 kommentarer
Vis kommentarer