Bremen og Daniel til tops i Tyskland

Daniel Jensen spillede igen en flot kamp som 'spielmacher' på Werder Bremens midtbane, da hans hold med sejr i lokalbraget mod Hamburg gik til tops i Bundesligaen

Den brasilianske troldmand Diego var tilbage for Werder Bremen til topkampen mod Hamburger SV. (Foto: AP)
Den brasilianske troldmand Diego var tilbage for Werder Bremen til topkampen mod Hamburger SV. (Foto: AP)

Daniel Jensen spillede ligesom mod Real Madrid i midtugen en flot kamp som 'spielmacher' på midtbanen, da Werder Bremen med en 2-1-sejr over Hamburg gik i spidsen for Bundesligaen.

Bremen sad længe på kampen og havde flere chancer for at udbygge en 1-0-føring fra 1. halvleg, men et drop i 2. halvleg af målmand Christian Vander var nær ved at koste sejren. Vander spillede bolden lige ud i fødderne på Rafael van der Vaart, som satte en ballonbold ind over Bremen-keeperen til udligning 1-1.

Bremen havde dog heldet med sig, da en HSV-forsvarer kort tid efter fik foden på et indlæg, som dermed snød Frank Rost og klinede sig ind i det ene målhjørne.

Leon Andreasen fik de sidste par minutter for Bremen.

Dennis Sørensen spillede de første 75 minutter, da hans klub Cottbus hjemme vandt 2-0 over Karlsruhe og kom væk fra placeringen som bundprop i ligaen.

Peter Løvenkrands fik den sidste halve time, da Schalke 04 fortsatte marchen mod toppen af rækken med en sejr på 1-0 hjemme over Bochum. Tommy Bechmann fik det sidste kvarter for Bockum.

0 kommentarer
Vis kommentarer