Neymars luksusproblem: Real eller Barça?

Men det er endnu usikkert, hvor Neymar ender. Angriberen skal selv vælge mellem to klubber, lyder det

Neymar har fået et luksusproblem. (Foto: AP)
Neymar har fået et luksusproblem. (Foto: AP)

En af verdens mest ombejlede fodboldspillere er på nippet til at vælge en ny klub.

Det brasilianske storhold Santos er gået med til at sælge profilen Neymar, og den 21-årige angriber skal nu vælge mellem tilbuddene fra to unavngivne klubber - sandsynligvis Real Madrid og Barcelona.

- I lyset af tilbuddene og spillerens kontrakt har den styrende komité i klubben besluttet at sælge spilleren, skriver Santos på sin officielle Twitter-side natten til lørdag dansk tid.

- Vi afventer Neymar og hans far på Vila Belmiro stadion (Santos' hjemmebane, red.), for at vælge hvilket tilbud, som atleten har tænkt sig at acceptere, tilføjer klubben.

Se også: Han kan blive verdens dyreste fodboldspiller

Neymar, der er blevet kædet sammen med både Real Madrid og FC Barcelona, har tidligere sagt, at han ikke har nogen præference mellem de to spanske ærkerivaler.

Men selvom han holder begge døre åbne, har han en speciel beundring for Barcelonas spillestil. Neymars idoler er de to tidligere brasilianske superangribere Ronaldo og Romario, som begge fejrede mange triumfer med netop FC Barcelona.

Neymar betragtes som en af Brasiliens allerbedste fodboldspillere, og den sydamerikanske nation har store forventninger til den unge mand, når sambalandet skal være VM-værter næste år.

0 kommentarer
Vis kommentarer