Agger: Overvejer stemme på Zlatan

Stjernerne hos suveræne Bayern München får ikke den danske landsholdsanførers stemme ved Ballon d'Or

Daniel Agger skal stemme i Ballon d'Or (Foto: Jens Dresling)
Daniel Agger skal stemme i Ballon d'Or (Foto: Jens Dresling)

SILKEBORG (Ekstra Bladet): Daniel Agger kan være med til at give Zlatan Ibrahimovic titlen Ballon d'Or - verdens bedste fodboldspiller 2013.

Landsholdets anfører afslører over for Ekstra Bladet, at den fænomenale svenske angriber er blandt tre navne, som han overvejer at give sin stemme, når han skal stemme til Ballon d'Or.

Se også: Agger: Jeg er ikke en syndebuk

- Zlatan har været imponerende, specielt det seneste år, må jeg indrømme. Men ud over ham, så er Lionel Messi jo fantastisk og Cristiano Ronaldo har været i særklasse, siger Daniel Agger der dog ikke har gjort sin stemme op.

- Jeg har ikke tænkt over det før nu. Men når jeg skal give min stemme, så bliver det en blanding af, hvad man har nået med holdet og så det individuelle, siger han.

Se også: Her er de 23 bedste i verden

Seks spillere fra Bayern München er blandt de 23 spillere på FIFA's liste over indstillede, men selv om sydtyskerne har været suveræne, så hælder Daniel Agger ikke til den side.

- Bayern München har spillet nogle af de bedste kampe som hold, jeg har set i sin helhed. Men deres spillere falder ikke i øjnene på samme måde, som de andre tre, mener Daniel Agger.

- Det bliver nok en af de tre, jeg stemmer på, siger Daniel Agger.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere