Kovending: Nu hylder Mourinho pludselig Ronaldo

- At træne ham var højdepunktet i min karriere, siger den portugisiske manager, der ellers kritiserede sin stjerne mod slutningen af deres fælles tid i Real Madrid

Luften var kølig mellem Mourinho og Ronaldo mod slutningen af deres fælles tid i Real Madrid. Nu forsøger Mourinho at lappe på forholdet (Foto: AP)
Luften var kølig mellem Mourinho og Ronaldo mod slutningen af deres fælles tid i Real Madrid. Nu forsøger Mourinho at lappe på forholdet (Foto: AP)

Da de to store ego’er var sammen i Real Madrid, sluttede det med knubbede ord.

Manager Jose Mourinho beskyldte Cristiano Ronaldo for at være ude af stand til at tage imod kritik.

Nu er den ældre portugiser vendt rundt på den tallerken, som den yngre plejer at kunne afdrible en mand på.

- At træne ham var højdepunktet i min karriere, lyder det pludselig med patos i den portugisiske sportsavis A Bola.

- Han er den mest professionelle atlet, jeg nogensinde har mødt, siger han og prøver at forklare deres uoverensstemmelser:

- En træner og en spiller kan ind i mellem have deres uenigheder, men det slutter også med det. Jeg har ikke noget problem med ham i dag, og det problem, der var, var meget banalt, siger den nuværende Chelsea-boss.

Se også: Ancelotti: Ronaldo ikke fra denne verdenSe også: Piqué: Messi tænder Ronaldo

Ronaldo scorede 120 mål i sine tre år under Mourinho, men alligevel fik han offentlig kritik. Det forsøgte Mourinho at forklare i sommer.

- Når en træner kritiserer en spiller, kan det være ud fra et taktisk synspunkt. Det skete for at prøve at få ham til forbedre, hvad han i mine øjne kunne forbedre.

- Det tog han ikke så pænt, måske fordi han følte, at han selv vidste det hele, og at træneren ikke kunne hjælpe ham til at udvikle sig yderligere.

Mens Mourinho forlod Madrid, forlængede Ronaldo sin kontrakt.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere