Ramos i Ballon d'Or-krig: Ronaldo bedre end Messi

Den spanske forsvarsspiller er ikke i tvivl om, at Cristiano Ronaldo skal have Ballon d'Or-prisen i år

Sergio Ramos er ikke i tvivl om, at holdkammeraten Cristiano Ronaldo bør få tildelt Ballon d'Or. (Foto: AP)
Sergio Ramos er ikke i tvivl om, at holdkammeraten Cristiano Ronaldo bør få tildelt Ballon d'Or. (Foto: AP)

De sidste tre år har Lionel Messi modtaget FIFA's Ballon d'Or, men står det til spanske Sergio Ramos skal prisen i år gå til Real Madrids Cristiano Ronaldo.

Den portugisiske superstjerne har aldrig modtaget den prestigefyldte pris som årets bedste spiller, men i år har han fortjent den, mener Sergio Ramos.

Se også: TV: Flyvende Ronaldo gjorde udslaget

- Messi er et skridt efter. I år har Cristiano Ronaldo været bedst. Man er nødt til at give Ballon d'Or til den spiller, der har gjort det bedst i året, og man kan ikke gøre det en personlig beslutning, siger Sergio Ramos, der med udtrykket 'personlig beslutning' nok har en skjult hentydning til Sepp Blatters angivelige forkærlighed for Lionel Messi.

Krigen om, hvem der skal modtage årets Ballon d'Or, har raset de seneste par uger, hvor flere og flere - især i Real Madrid-lejren - er kommet med støtte til Cristiano Ronaldo.Se også: Messis bror håner Ronaldo

Portugiseren har da også scoret flere mål end Lionel Messi, men argentineren har trods alt vundet det spanske mesterskab.

FIFA løfter den 13. januar sløret for, hvem der modtager årets Ballon d'Or, der finder sin vinder gennem stemmer.

Se også: Piqué: Messi har det skidt

Anførere og trænere for landshold stemmer, det samme gør medier udvalgt af France Football. Udover Cristiano Ronaldo og Lionel Messi er Franck Ribery også vurderet til at have en realistisk chance for at vinde prisen.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere