TV: Scorer på fantastisk helflugter med hælen

West Hams talentfulde Ravel Morrison scorede et fremragende mål under det engelske U21-landsholds træning

Det engelske U21-landshold har været stærke i deres kvalifikationspulje til EM i 2015, hvor eneste bump på vejen har været et uafgjort resultat mod Finland.

Resten af kampene er vundet af de talentfulde unge englændere, der tirsdag møder San Marino, hvor man må formode, at der ligger tre point mere og venter.

Og så kan man bare håbe på, at de engelske spillere bringer noget af fantasien med fra træningsbanen, hvor West Hams Ravel Morrison søndag scorede et nærmest ubegribeligt godt mål.

Et 'Sneijder-mål'
Morrison, der fik sin fodboldopdragelse i Manchester United, behandlede et indlæg med ypperste klasse og scorede på en mageløs helflugter med sin højre hæl.

Et mål, der minder meget om det, Wesley Sneijder scorede under opvarmningn til en kamp for Holland til EM forrige sommer.

Det kan du se her.

Morrison har tidligere gjort sig bemærket på ungdomslandsholdet, hvor han forrige måned røg i totterne på Manchester Uniteds Wilfried Zaha.

Læs mere her:

Se også: Her ryger stortalenter i totterne på hinanden

Ravel Morrison scorede i øvrigt sit første Premier League-mål mod Tottenham tidligere på sæsonen, hvor han driblede igennem det meste af Tottenham-holdet og afsluttede køligt med et chip over Hugo Lloris.

Se det her:

Se også: TV: Anonym Eriksen ydmyget i London-derby

Se Morrinons kasse fra træningen i tv-indslaget over artiklen

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere