AGF-boss tror på Zidan

Brian Steen Nielsen er sikker på at check-dommen fra Egypten er blæst ud af proportioner

Mohamed Zidan er på gyngende grund i det egyptiske retssystem. (Foto: AP)
Mohamed Zidan er på gyngende grund i det egyptiske retssystem. (Foto: AP)

AGF’s sportschef Brian Steen Nielsen er sikker på, at Mohamed Zidan ikke med overlæg har gjort noget forkert i den sag, hvor han i går blev idømt seks års fængsel i Egypten.

- Rent økonomisk er han rigtig dygtig til det, han begiver sig ud i. Og der er ikke rigtig nogen der ved, hvad der er op og ned i det, han er dømt for. Men mit indtryk er, at der er flere nuancer i den sag. Zidan udskriver ikke bare dækningsløse checks. Og nu er det jo Egypten. Der var også en masse ballade, da han skulle ind i militæret. En uge senere var den sag løst, siger Brian Steen Nielsen til Ekstra Bladet.

Han har haft et meget nært forhold til Mohamed Zidan siden de to mødtes i AB omkring årtusindskiftet.

Efter planen skal de to sammen med familier holde nytår sammen i Abu Dhabi, og Brian Steen Nielsen snakkede så sent som i aftes med Mohamed Zidan, da det kom frem, at spilleren var idømt seks års fængsel for at have udstedt dækningsløse checks i en byggesag.

- I alle de år jeg har kendt Zidan, siden 1998, der har han aldrig snydt mig, eller nogen jeg kender. Det er noget af det, jeg sætter stor pris på ved ham, siger AGF-bossen.

- Det jeg oplever i dag er, at der er en kæmpeforskel på Mohamed Zidan dengang og nu. Det var jo en snothvalp af en araber med kæmpestore fodboldmæssige kvaliteter, der havde behov for at blive dukket og få nogle tæsk, siger Brian Steen Nielsen med et grin.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere