Jimmy Nielsen tæt på trænerjob i Oklahoma

Danske Jimmy Nielsen bliver træner for Oklahoma City Energy FC, der spiller i den tredjebedste amerikanske række

Jimmy Nielsen sluttede sin aktive karriere med et amerikansk mesterskab. Nu er han parat til at gå trænervejen. (Foto: Zuma)
Jimmy Nielsen sluttede sin aktive karriere med et amerikansk mesterskab. Nu er han parat til at gå trænervejen. (Foto: Zuma)

Jimmy Nielsen stoppede sin aktive karriere dagen efter, at han og Sporting Kansas City vandt det amerikanske MLS-mesterskab. Det betyder dog ikke, at han kommer hjem til Danmark. For Nielsen har tænkt sig at gøre trænerkarriere i staterne, og den starter han i Oklahoma City Energy FC, hvor han bliver cheftræner i den kommende sæson. Det skriver Sports Illustrated.

Se også: Jimmy Nielsen forhandler om cheftrænerjob

Historien går meget godt i tråd med, at Jimmy Nielsen omkring midnat dansk tid skrev på sin Twitter-profil.

- Exciting news around the corner ...

Se også: TV: Se Jimmy Nielsens rørende afskedstale

Nielsens fremtid er altså tæt på at blive afklaret, og med et skifte til Oklahoma vil Jimmy Nielsen også slippe for at flytte langt i det enorme land, idet Kansas ligger lige nord for Oklahoma.

Oklahoma City Energy FC har fået adgang til USL Pro League i den kommende sæson. Det er den tredjebedste række i det amerikanske ligasystem. Holdet har allerede fået godkendelse til at komme op på det næstbedste niveau, North American Soccer League, i 2015.

Se også: Dansk målmand stopper med mesterskab

Det forlyder desuden, at Sporting Kansas City og Oklahoma City Energy FC indgår et større samarbejde, men de to klubber har endnu ikke bekræftet hverken Jimmy Nielsens skifte eller samarbejdsaftalen.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer