Minister: Capello forlænger med Rusland

Ruslands sportsminister siger, at den italienske træner fortsætter som landstræner for Rusland efter VM

Ifølge Ruslands sportsminister er landstræner Fabio Capello kun en underskrift fra at forlænge sin kontrakt. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth)
Ifølge Ruslands sportsminister er landstræner Fabio Capello kun en underskrift fra at forlænge sin kontrakt. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth)

Fabio Capello ser ud til at blive som landstræner for Ruslands fodboldlandshold, også når VM-slutrunden i Brasilien er overstået næste år.

Den italienske træner, der i medierne er blevet kædet sammen med engelske Tottenham, har kontraktudløb næste sommer, men alt er gjort klart til en forlængelse med russerne.

- De sidste ting omkring Capellos kontrakt er blevet ordnet, siger Ruslands sportsminister, Vitalij Mutko, ifølge Sky Sports.

Se også: Capello forventer barske VM-forhold i BrasilienSe også: Rusland afviser at frigive Capello

- Nu er det op til Ruslands fodboldforbund, hvornår underskrivelsen skal finde sted, og jeg tror, at det sker efter nytår.

- Intet kan stoppe det, alle detaljer er ordnet, siger han.

Fabio Capello overtog Ruslands landshold sidste sommer, efter at russerne skuffende blev elimineret i gruppespillet ved EM i Polen og Ukraine.

Fabio Capello har tidligere været landstræner for England, og han har stået i spidsen for klubber som AC Milan, Juventus, Roma og Real Madrid.

0 kommentarer
Vis kommentarer