Gravesen griner af vanvittigt million-rygte

Thomas Gravesen havde kun latter til overs for det rygte, der for nyligt opstod om, at han havde flere hundrede millioner kroner

Thomas Gravesen planlægger at vende tilbage til europæisk fodbold (Foto: Anders Brohus)
Thomas Gravesen planlægger at vende tilbage til europæisk fodbold (Foto: Anders Brohus)

Den tidligere landsholdsspiller, Real Madrid-, Hamborg- og Vejle-spiller, Thomas Gravesen blev for under en måneds tid siden udråbt som mangemillionær. Faktisk skulle han ifølge spanske og engelske medier have hele 700 mio. kr. til sin rådighed efter gode investeringer.

Men den fåmælte eks-fodboldspiller griner over det rygte. Det er den tyske avis Hamburger Morgenpost, der har fået et par sjældne talestreger fra den tidligere midtbanedynamo og bla. stillet ham spørgsmålet om de mange penge, hvilket danskeren svarede med en mild latter.

Se også: Vanvittig historie om Gravesen løber verden rundt

Derudover afslørede 'Graver', at han har planer om at vende tilbage tilfodboldverdenen, fordi liver nogle gange kan blive lidt kedeligt.

- Jeg planlægger at komme tilbage til fodboldverdenen. Nogle gange bliver det lidt kedeligt - det kribler, siger Thomas Gravesen til Hamburg Morgenpost ifølge Jyllands Posten.

37-årige Thomas Gravesen lever lige nu et luksusliv i Las Vegas med sin nye kæreste - modellen og ejendomsmægleren Kamila Persse - og dennes barn. Gravesen har dog stadig bolig i Vejle, hvor han er vokset op og for nylig kom på et alletiders Vejle-mandskab.

Se også: Stolt Gravesen udtaget til drømmehold

Men det bliver ikke amerikansk fodbold, som danskeren skal arbejde med.

- Jeg kunne godt tænke mig at arbejde i Europa igen, afslører Gravesen overfor den tyske avis.

Se også: Vanvittig historie om Gravesen løber verden rundt

0 kommentarer
Vis kommentarer