Annonce:
Annonce:

Pourié ville gerne blive: FCK tog beslutning for mig

Marvin Pourié ville gerne have spillet for FC København i foråret, men glæder sig til at score mål for Zulte-Waregem de næste måneder

(Foto: Jakob Jørgensen)
(Foto: Jakob Jørgensen)
Annonce:
Følg Fodbold

- Vi har 15 kampe i ligaen og et par pokalkampe også, så 15 mål i foråret, det er mit mål. Jeg har de kvaliteter, der skal til, og jeg er sikker på, at jeg nok skal nå det.

Sådan sagde Marvin Pourié i et stort interview med Tipsbladet i fredags, hvor den tyske angriber udtalte sig om sine store ambitioner for det kommende forår med FC København i Superligaen. Få dage senere forlod han klubben. 

Marvin Pourié er således skiftet fra FC København til belgiske Zulte-Waregem på en lejeaftale, så hvad har ændret sig for tyskeren, siden hans ambitioner om FCK-fremtiden nu ikke bliver opfyldt.

Efter startvanskeligheder: Nu er han sikker på succes i FCK

- Jeg har ikke skiftet mening om det, men andre har skiftet mening om mig. De tog en beslutning for mig, men andre må vurdere, om det var en god beslutning, siger Marvin Pourié til tipsbladet.dk. 

Annonce:

Han slår fast, at han var klar til at blive i FC København, men han vil ikke ind på, om det var rigtigt af den danske mesterklub at sende ham til Belgien på en lejeaftale. 

- Jeg spiller for en ny klub nu, og det er en rigtig god klub. Jeg arbejder sammen med en fremragende træner, og jeg spiller sammen med nogle dygtige folk, som jeg allerede kommer godt ud af det med. Jeg har alt, hvad jeg skal bruge for at slå igennem og vise mit potentiale. Andre kunne have fået gavn af det, og vi ved vist begge, hvem jeg taler om, lyder det fra Marvin Pourié – sandsynligvis med adresse til FC København. 

FCK udlejer Marvin Pourié

Den tyske angriber vil ikke spekulere på årsagerne til afskeden med FC København og fokuserer i stedet på at slå igennem for Zulte-Waregem. Han gør sig således ingen tanker om, hvorvidt han kan komme tilbage til FC København efter lejeaftalen udløber.

Annonce:

- Jeg er i en rigtig god klub, og jeg tænker kun på nu'et. Det er det eneste, jeg fokuserer på, og man ved aldrig, hvad der kommer til at ske i fremtiden. Jeg er ligeglad med, hvad FC København tænker, for jeg er i Zulte-Waregem nu, siger Marvin Pourié, der trods det manglende gennembrud i FC København glæder sig over sin tid i klubben. 

- Jeg havde en god tid i FC København, hvor jeg mødte mange gode mennesker og havde nogle rigtig gode holdkammerater. Jeg ønsker holdet og især spillerne alt det bedste, fastslår han. 

FCK-helt: Fansene har holdt mig oppe

Marvin Pourié ser nu frem til at få masser af regelmæssig spilletid i Zulte-Waregem. 

- Jeg er glad for at være i klubben, og for mig handler det om at spille fodbold. Jeg er en i en god klub, og det ville være svært for FC København at slå Zulte-Waregem, siger Marvin Pourié, der ikke ser skiftet til den belgiske klub som et skridt ned. 

- Overhovedet ikke. Men det handler ikke om, hvilket skridt jeg tager. Det handler om at spille fodbold, og det glæder jeg mig til i de næste måneder, siger han. 

Annonce:

Marvin Pouriés lejeaftale med Zulte-Waregem udløber til sommer, men den belgiske klub har en købsoption på den tyske angriber. Skulle han alligevel vende tilbage til FC København, har han en kontrakt med den danske mesterklub frem til sommeren 2017. 

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er kvindens krop - ikke juristernes
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: