Fans forsøgte at kvæle spiller

Den tidligere Bundesliga-stjerne Paolo Guerrero blev overfaldet til træning i Corinthians

Paolo Guerrero. (Arkivfoto: AP/Andre Penner)
Paolo Guerrero. (Arkivfoto: AP/Andre Penner)

Den peruvianske Corinthians-angriber Paolo Guerrero har tilsyneladende været ude for en voldsom hændelse i forbindelse med klubbens træning lørdag, skriver nyhedsbureauet AP.

Omkring 100 fans trængte ind på klubbens træningsanlæg i protest mod klubbens øjeblikkelige problemer, og ifølge klubpræsident Mario Gobbi udviklede protesterne sig voldeligt.

Se også: TV: Får 8 dages karantæne for vanvidstackling

Nogle fans skulle ifølge klubpræsidenten have taget kvælertag på Paolo Guerrero, der i Europa kendes mest for sin tid i Bayern München og HSV, samt for sit sejrsmål i VM-finalen for klubhold mod Chelsea i 2012.

- De forsøgte at kvæle spilleren, som har scoret det vigtigste mål i klubbens historie. Det har vi ikke fortjent, siger Gobbi ifølge AP til radiostationen Radio Jovem Pan.

Se også: Chelsea tabte VM-finalen

Corinthians forsøgte - forgæves - at få udsat dagens kamp i Sao Paulo-mesterskabet mod Ponte Preta og har overdraget videooptagelser fra træningsanlægget til politiet, som klubben vil hjælpe med at pågribe 'vandalerne'.

- Det er en sag for politiet. Vores ansatte føler sig ikke længere sikre, siger præsidenten.

Se også: Flere døde: VM-stadion styrtet sammen i Brasilien

Fansene kom ind ved at klippe et hegn i stykker, og ifølge lokale medier gik fansene også efter Emerson Sheik, den tidligere Milan-stjerne Alexandre Pato og træner Mano Menezes - den tidligere brasilianske landstræner.

Efter to timer forlod fansene igen træningsanlægget, og Paolo Guerrero er tilsyneladende ikke kommet alvorligt til skade.

1 af 2 Corinthians-fans. (Arkivfoto: AP/Juan Karita)
2 af 2 Paolo Guerrero. (Arkivfoto: AP/Andre Penner)
0 kommentarer
Vis kommentarer