TV: Eriksen og Fischer i selskab med Iniesta og Götze

Christian Eriksen og Viktor Fischer er med i Nikes nye kampagne for fodboldstøvlen 'Magista'

Hypen omkring Nikes nye fodboldstøvle 'Magista', der rammer butikkerne den 6. marts er stor. Som sædvanlig har den amerikanske tøjgigant allieret sig med store fodboldstjerner i deres markedføring af det nye produkt.

To af dem er såmænd danske og hedder Christian Eriksen og Viktor Fischer.

Læs også:

Se også: Eriksen spøger i Roma

I en såkaldt teaser for den nye støvler ser man adskillige fodboldstjerner mærke, føle og endda spille i den nye støvle. Blandt de medvirkende i reklamen, der blev publiceret onsdag er Barcelonas Andres Iniesta, Bayern Münchens Mario Götze, Chelseas David Luiz, Paris Saint Germains Thiago Silva og altså Christian Eriksen og Viktor Fischer.

Inspiration fra løbesko
Alle spillerne virker - naturligvis - meget begejstrede for den nye støvle. Viktor Fischer bemærker eksempelvis, at den virker som et ekstra lag hud, mens Iniesta bemærker, at den føles som en sok.

Læs også:

Se også: Viktor Fischer må holde lang pause i Ajax

Nike holder kortene meget tæt med hensyn til den nye støvle, der er sløret i reklamefilmen. En indikation på, hvad man kan forvente, bliver dog afsløret i videoen, hvor teksten 'flyknit' fremgår til sidst. 'Flyknit' er en teknik, der kendes fra Nikes løbesko, hvor materialet er ekstremt let og tætsiddende til foden.

Noget kunne også tyde på, at støvlen har et højt skafte, da sløringen i videoen går langt op af benene på de glade fodboldspillere.

Tidligere har både Viktor Fischer og Christian Eriksen spillet i Nikes Mercurial-støvler.

Se reklamefilmen med Eriksen og Fischer i tv-klippet over artiklen

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere