Du bestemmer! Danmarks største sportsnavn

Mini-Mag? Tom K.? Agger, Caroline eller Kessler? Du er med til at bestemme

Er disse flotte fyre, Kessler og Maze, blandt de favoritter? Stem nede i bunden af artiklen.
Er disse flotte fyre, Kessler og Maze, blandt de favoritter? Stem nede i bunden af artiklen.

Hvad er højest: Et tordenskrald eller Rundetårn? Svaret må være ’fisk’. Ikke desto mindre kaster vi os nu ud i en næsten ligeså svær sammenligning: den svære, ja nærmest urimelige afvejning af, hvem der fortjener titlen som Danmarks største sportsnavn p.t.

Selvom man kan have en formodning om, at en tennisspiller, der tjener et trecifret millionbeløb om året på sin sport, havner højt oppe på listen, skal man ikke være blind for, at eksempelvis landets bedste svømmere eller badmintonspillere lægger mindst ligeså store kræfter i at blive de bedste på deres felter.

Hvad du vægter højest, styrer du selv, når du afgiver din stemme. Er sportens globale udbredelse vigtigere end udøverens folkelighed? Er hans eller hendes sportslige succes vigtigere end vedkommendes økonomiske potentiale? Er udstråling vigtigere end stabilitet? Du bestemmer.

Vi har oplistet en længere række af danske sportsstjerner, og du skal så rokere rundt på listen, så du mener, Danmarks største sportsnavn ender øverst. Gå ned til bunden af listen og tryk på 'Sæt din liste'.Når du er færdig, skal du huske at trykke 'Indsend min liste'

Der kan stemmes fra nu af og til og med lørdag kl. 12.00. Stemmerne fra Ekstra Bladets læsere kommer til at vægte 50 procent, mens stemmerne fra et panel bestående af bl.a. brandingeksperter, mediefolk og sportspolitikere kommer til at vægte de resterende 50 procent.

Fra på mandag løfter vi på ekstrabladet.dk og i papirudgaven af Ekstra Bladet sløret for afstemningens resultat.

1 af 2 Jeanette Ottesen og Rikke Møller Pedersen med Mie Ø. Nielsen i midten. (Arkivfoto: Jens Dresling)
2 af 2 Er disse flotte fyre, Kessler og Maze, blandt de favoritter? Stem nede i bunden af artiklen.
0 kommentarer
Vis kommentarer