Vanvittigt pyroshow og fiskekast til kaoskamp

Det gik helt galt, da PAOK og Olympiakos onsdag spillede returkamp i den græske pokalturnerings semifinale

Kaos. Et enkelt ord opsummerer glimrende, hvad der foregik før, under og efter returkampen i den græske pokalsemifinale.

For kampen mellem PAOK og Olympiakos måtte udskydes en time, efter et fuldstændig absurd pyroshow havde sat ild til den en udskiftningsbænk og lagt et tykt røgtæppe og stadion.

Faktisk var det allerede gået galt inden kampstart, hvor fans mellem de to rivaliserende klubber havde stødt sammen i byen. Politiet måtte skride ind for at forhindre total ragnarok i bybilledet.

Selvsamme ordensmagt var dog magtesløse, da publikum på Toumba Stadion fyrede op for et imponerende og absurd pyroshow, da spillerne gik på banen. Romerlys og røgbomber i tusindvis blev tændt og røgen fra stadion kunne ses langt væk.

Se også: TV: Se den vilde derby-tifoSe også: TV: Så vild var Brøndbyspillernes hjemkomst

En del af det farlige fyrværkeri blev også kastet på banen, hvorfor dommeren valgt at beordre spillerne tilbage under tribunen i sikkerhed. Noget af fyrværkeriet ramte også den ene udskiftningsbænk og brændte flere sæder af.

Først efter en time kom kampen endelig i gang. Men på banen opførte spillerne sig ikke meget bedre. Hver mand fik en spiller udvist, og der måtte lægges hele 15 minutters spilletid til de ordinære 90, da spillet igen og igen blev afbrudt af den ene slåskamp efter den anden blandt spillerne.

Publikum hjalp heller ikke til. På et tidspunkt overdængede de udeholdet Olympiakos' bænk med fisk. Angiveligt fordi deres kælenavn er ansjoserne.

Efter kampen stormede selvsamme idiotiske publikum på banen for at gå til angreb på gæsterne. Dog uden held.

Nåh ja, kampen. PAOK vandt 1-0 og gik videre på reglen om udebanemål, da første kamp var i Piræus var endt 2-1 til Olympiakos. I finalen møder PAOK Panathinaikos.

Se de vilde videoer fra den kaotiske kamp i de tre klip over artiklen.

Se mange flere billeder og videoer fra kampen her

0 kommentarer
Vis kommentarer