Platini slår fast: Ingen Financial Fair Play-udelukkelser

UEFA gransker 76 europæiske klubbers økonomier for brud på reglerne om Financial Fair Play. Ingen vil dog på den baggrund blive udelukket fra Champions League og Europa League.

(Foto: AP)
(Foto: AP)

De to storklubber Manchester City og Paris SG er blandt de 76 europæiske klubber, som UEFA undersøger for brud på reglerne om Financial Fair Play. De to stenrige klubber kan se frem til nogle af de hårdeste straffe, idet de uhæmmet har brugt løs af rige ejeres private formuer til gavn for fodboldholdet.

Er der brud på reglerne kan UEFA straffe med bøder, transferforbud og udelukkelse fra europæiske turneringer, men det sidste kommer ikke til at ske. Det slår UEFA-præsident Michel Platini i dag fast overfor avisen Le Parisien.

Se også: Vanvittigt pyroshow og fiskekast til kaoskamp

- De første beslutninger bliver offentliggjort i starten af maj, men hvis du venter dig blod og tårer, bliver du skuffet. Der bliver hårde straffe, men ingen udelukkelser fra de europæiske turneringer, siger Platini til avisen.

Dermed kan Manchester City og Paris SG, uagtet UEFA's undersøgelser, godt begynde at forberede sig til Champions League igen i næste sæson, idet de to klubber begge ligger til at kvalificere sig til turneringen via deres respektive turneringer.

Se også: Barca-legende i pinlig pornobrøler

For godt halvanden uge siden erfarede engelske Daily Telegraph, at netop Manchester City og Paris SG kan se frem til at få karantæne for at købe spillere, hvilket vil være et stort slag for de to storklubber, der de seneste år har købt dyre spillere i bundter.

0 kommentarer
Vis kommentarer