Real Madrid-legende skal giftes med 50 år yngre kvinde

Mit hjerte er fortsat ungt, siger Alfredo Di Stefano, der er træt af at være enkemand

Di Stifano (th.) fylder 87 i juli. (Foto: AP)
Di Stifano (th.) fylder 87 i juli. (Foto: AP)

Den tidligere Real Madrid-stjerne Alfredo Di Stefano, der anses for at være en af de bedste spillere gennem tiderne, har fortsat masser af livsglæde.

Di Stefano, der fylder 87 i juli, meddeler, at han skal giftes med en costaricansk kvinde, der er 50 år yngre end den gamle måltyv.

Brylluppet mellem den 36-årige Gina og Di Stefano, der har været enkemand i otte år, finder sted i løbet af de kommende uger.

- Jeg er forelsket, og jeg gifter mig med Gina. Jeg er 86 år, men mit hjerte er fortsat ungt, siger Di Stefano ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Hans helbred har skrantet de senere år, og han ses ofte på offentlige steder i en kørestol.

Gonzalez og Di Stefano, der er ærespræsident i Real Madrid, blev forelskede, da hun hjalp ham med at skrive en bog om hans enestående karriere. Hun faldt for min humoristiske sans, fortæller han.

Hvad andre, heriblandt hans børn, tænker om giftemålet, bekymrer ham ikke.

- Hvad tror du de vil sige? Måske synes de ikke om det. Men det betyder ikke noget for mig. Jeg interesser mig for livet og intet andet, siger han.

Kendt som "La Saeta Rubia" (den blonde pil, red.), på grund af sin hårfarve og hurtighed på banen, gjorde Di Stefano, sammen med blandt andre Ferenc Puskas, Real Madrid til en af verdens førende fodboldklubber.

Han kom til klubben i 1953 og førte den til fem sejre i træk i mesterholdenes turnering fra 1956 til 1960. Di Stefano scorede i samtlige fem finaler.

I finalen mod Eintracht Frankfurt i 1960 scorede Puskas fire og Di Stefano tre mål i 7-3 sejren over det tyske hold.

I alt scorede han 216 mål i sine 282 kampe for kongeklubben og blev kåret som Europas bedste fodboldspiller to gange.

Før sin tid i Spanien huserede han i Sydamerika, hvor han i hjemlandet Argentina vandt to mesterskaber med River Plate og tre mesterskaber i Colombia med Millionarios.