Desperation: Køber 19 nye spillere

Bulgarsk klub har skiftet stort set hele holdet ud i vinterpausen. - En parodi, siger holdets tidligere anfører om klubben

Der sker indimellem nogle opsigtsvækkende ting i bulgarsk fodbold. Det er der sket igen i vinterpausens transfervindue.

Bundklubben Etar Veliko Tarnovo har nemlig skiftet stort set hele truppen ud og hentet 19 nye spillere ind til fordel for de 22, der er røget ud!

Klubben ligger sidst i den bulgarske liga med otte point og seks point op til redning efter halvdelen af sæsonens 30 kampe - og klubben går generelt igennem en kaotisk periode.

Læs også:

Se også: Fyret for tredje gang i år - i samme klub

Tidligere på sæsonen blev træner Tsanko Tsvetanov således fyret. Tre gange. Indenfor samme efterårssæson ...

Samtidig har klubbens upopulære tyrkiske ejer, Feyzi Ilhanli, flyttet holdets hjemmekampe 120 km væk fra byen Veliko Tarnovo til Hadzhi Dimitar Stadion i byen Sliven på grund af, siger Ilhanli, bystyrets beslutning om at renovere det hjemlige stadion.

Læs også:

Se også: Træner sagde op: Klubben nægtede aftrædelsen

- Dette er ikke den klub, jeg kender - en klub med en stor historie. Det er en parodi, siger holdets nu tidligere anfører, Niko Petrov, til nyhedsbureauet Reuters. Han forlod selv holdet under en træningslejr i Tyrkiet i januar.

Etar blev mester i 1991 og leverede i klubbens storhedstid fem spillere til det måske bedste bulgarske landshold nogensinde - det hold, der nåede VM-semifinalen i USA i 1994.

Blandt de nye i klubben er der spillere fra Norge, Sverige, Afghanistan, Polen, Tyskland, Kap Verde, Finland, Makedonien, Belgien og Tyrkiet, og i alt er nu spillere fra 13 forskellige lande i truppen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere