TV: Brasilianske stjerner i vandet målfejring

Den brasilianske landsholdsspiller Leandro Damião og holdkammeraterne i Internacional fejrede et mål ved at svømme rundt i en kæmpe vandpyt

Mange danskere husker formentligt stadig Morten 'Duncan' Rasmussens van(d)vittige skade tilbage i 2006 på Brøndby Stadion. Superliga-kampen mellem Brøndby og Silkeborg var blevet aflyst på grund af store mængder vand på banen, men i stedet for at gå i omklædningsrummet fjollede flere Brøndby-spillere rundt i de enorme vandpytter.

Læs også:

Se også: Kæmpe brasiliansk nedtur i OL-finalen

Vandlegen udløste desværre både skader til Morten 'Duncan' Rasmussen og Martin Spelmann.

I Brasilien stopper lidt vand på banen ikke fodboldkampe. Da Internacional og Caxia forleden stødte sammen, blev de massive vandpytter i stedet udnyttet til at fejre mål i.

Læs også:

Se også: Tottenham tæt på fransk anfører

Leandro Damião scorede til 1-0 for Internacional, og da han skulle fejre målet med sine holdkammerater, kastede de sig i en kæmpe vandpyt og crawlede sig frem.

En sjov fejring, der heldigvis ikke udløste nogen skader.

Læs også:

Se også: Hulk og Neymar med på Brasiliens OL-hold

Og godt det samme. For Leandro Damião står efter alt at dømme foran en karriere i en af europas topklubber. Angriberen med 14 landskampe CV'et er nemlig både jagtet af engelske og italienske topklubber. Senest er Napoli meldt interesseret i Damião, mens Tottenham forsøgte at kapre ham i sommerens transfervindue.

Se den sjove vandfejring i tv-klippet over artiklen

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere