Skaldet knaldet for doping

FODBOLD: En skaldet spiller fra TSV 1860 München er testet positiv efter at have brugt produkt, der skulle give ham håret tilbage

Da det ikke hjalp at bede de højere magter om hjælp, indledte Nemanja Vucicevic en hårkur, der indeholdt et forbudt præparat. (Foto: AP)
Da det ikke hjalp at bede de højere magter om hjælp, indledte Nemanja Vucicevic en hårkur, der indeholdt et forbudt præparat. (Foto: AP)
Den 26-årige serber Nemanja Vucicevic, der huserer på midtbanen i 2. Bundesligaklubben TSV 1860 Munich er blevet testet positiv i en af de mere bizarre dopingsager i sportens verden.

Vucicevic lider af manglende hårpragt - eller for at sige det lige ud - manden er skaldet.

For at afhjælpe den skavank har Vucicevic uden at kontakte klubbens medicinske stab indledt en kur, der skulle skabe optimale vækstbetingelser på hans isse, således at han med tiden får sin barndoms hårpragt igen.

Desværre for Vucicevic indeholder hårkuren stoffet Finasterid - et præparat der har været på den forbudte liste over dopingpræparater siden januar 2005.

Således blev Vucicevic testet positiv, da han efter en kamp mod Wacker Burghausen den 4. november blev udtaget til dopingkontrol.

1860's direktør Roland Kneissl håber på en mild dom:

- Vægtløftere og cykelryttere tager doping for at blive stærkere og mere udholdende. Her er der alene tale om forfængelighed, siger Kneissl, der betegner Vucicevic' handling som en 'dumhed af rang'.