TV: Se Jimmy Nielsens rørende afskedstale

Den blonde keeper annoncerede sit karrierestop med tårer i øjnene under Sporting Kansas Citys mesterskabsfejring

For knap fire år siden tog Jimmy Nielsens karriere en overraskende og yderst succesfuld drejning, da den danske målmand byttede Vejle Boldklub ud med Sporting Kansas City i den amerikanske fodboldliga MLS.

Læs også:

Se også: Dansk målmand stopper med mesterskab

Den 36-årige dansker, der også var anfører i sin amerikanske klub, vandt i weekenden mesterskabet med Sporting Kansas City, og under den efterfølgende fejring annoncerede han sit karrierestop fra en scene med holdkammeraterne i baggrunden.

- Dette er et lykkeligt og stolt øjeblik for os alle, og jeg vil ikke ødelægge festen, men alting har sin ende, og det har min karriere også, lød det fra en meget rørt Jimmy Nielsen.

Læs også:

Se også: Stolt Jimmy Nielsen: Et stort øjeblik

Målmanden med det karakteristiske hvidblonde hår har altså været en stor succes i det amerikanske, hvor han blandt andet blev kåret som ligaens bedste målmand i 2012.

Og de fire sæsoner i MLS har været de bedste i karrieren, fortalte Nielsen fra scenen.

- Jeg vil gerne takke ejerne, organisationen og mine holdkammerater for de fire bedste år i mit liv, fortalte en grådkvalt dansker, der efterfølgende kaldte sin kone og børn op på scenen for også at takke dem.

Før Jimmy Nielsen kom til Sporting Kansas City nåede han at repræsentere Milwall, AaB, Leicester City og Vejle Boldklub.

Se hele den rørende tale i tv-indslaget over artiklen

0 kommentarer
Vis kommentarer