Anelka bliver holdkammerat med Ronaldinho

Ifølge Atletico Mineros præsident skifter Nicolas Anelka til den brasilianske klub

Nicolas Anelkas' 'quenelle' kostede karrieren i England. (Foto: AP)
Nicolas Anelkas' 'quenelle' kostede karrieren i England. (Foto: AP)

Den fransk angriber og ballademager Nicolas Anelka ser ud til at fortsætte sin karriere i Brasilien hos Ronaldinho i Atletico Mineiro.

Se også: Anelka fyret for grov adfærd

Den brasilianske klubs præsident Alexandre Kalil bekræftede på Twitter lørdag aften historien om at Anelka har valgt slutte sig til Mineiro, blot en dag efter at de første rygter satte den 35-årige franskmand i forbindelse med de regerende Copa Libertadores-mestre.

Se også: Udskældt angriber færdig i West Bromwich

- Anelka er en hane, skrev Kalil på Twitter med henvisning til Mineiros maskot, der angiveligt skulle fortælle, at franskmanden er ny mand i klubben, omend franskmanden på det personlige plan måske godt kan ligne en hane, mens det franske fodboldforbunds logo også bærer dyret. 

Anelka blev fyret af West Bromwich Albion på grund af ”grov uagtsomhed” i sidste måned, efter angriberen havde annonceret sin afsked med Premier League-klubben på Twitter, som følge af den karantæne han fik for at bruge en anti-semitisk 'quenelle'-hilsen tilbage i december.

Se også: Lang racisme-karantæne til PL-profil

Men den tidligere Chelsea-, Real Madrid- og Arsenal-angriber ser nu til fortsætte karrieren i hans syvende liga i karrieren, hvis skiftet til Atletico Mineiro går igennem.

0 kommentarer
Vis kommentarer