Avis: Kuhn på vej mod nordligt job

Allan Kuhn kan være på vej til islandske Breidablik

Foto: Claus Bonnerup
Foto: Claus Bonnerup

Allan Kuhn blev i sidste sæson svensk mester med Malmö FF, men alligevel røg den danske cheftræner på porten kort efter, at guldfesten havde lagt sig. Resultaterne fejlede ikke noget, men Malmö FF vurderede ikke, at han var manden, der kunne føre klubben til næste niveau.

Derfor blev den tidligere AaB-træner Magnus Pehrsson ansat, mens Allan Kuhn ikke havde noget nyt job på hånden. Nu kan han imidlertid være på vej tilbage på trænerbænken.

Den islandske avis Visir skriver, at Allan Kuhn er et emne i klubben Breidablik, der har fyret cheftræneren efter to nederlag i de første to ligakampe. I sidste sæson blev klubben placeret i midten af den islandske liga.

Breidabliks sportschef, Eysteinn Larusson, bekræfter over for avisen, at Allan Kuhn er et træneremne, men han har ikke yderligere kommentarer. Tilbage i 2014 var Allan Kuhn ligeledes et emne i den islandske klub.

Breidablik har den tidligere AC Horsens-spiller Martin Lund på kontrakt. Klubben kommer fra Islands næststørste by, Kopavogur, hvor der bor 30.000.