Beckham vil købe Zlatan

Hvis Zlatan Ibrahimovic fortsat spiller fodbold, når David Beckhams MLS-hold i Miami starter op, vil han hente den svenske stjerne med det samme

David Beckham og Zlatan Ibrahimovic spillede sammen i PSG. (Foto: Demotix)
David Beckham og Zlatan Ibrahimovic spillede sammen i PSG. (Foto: Demotix)

Når David Beckham får gang i sit fodboldhold i Miami, vil han hente Zlatan Ibrahimovic til klubben. Det fortæller han til den svenske avis Aftonbladet.

Det er endnu ikke fastlagt, hvornår det kommende Miami-hold træder ind i Major League Soccer, men planerne for et nyt fodboldstadion i byen blev godkendt tidligere på måneden. Det var én af de vigtigste forhindringer, der skulle overvindes.

97 kilometer i timen: Har Zlatan nogensinde været bedre?

Og når stadion er klar til fodbold, og klubben er klar til MLS, er Beckham også klar til at hente sin tidligere holdkammerat fra Paris Saint-Germain.

- Vi har jo fået tilladelse til at bygge et stadion, og det kommer til at tage tre år, måske to i bedste fald. Hvis Zlatan fortsat er aktiv, så vil jeg købe ham med det samme. Han er et fysisk pragteksemplar, så det er fuldt ud muligt. Hvem ønsker ikke en mand, som er klar til at dø for at vinde?, spørger Beckham retorisk.

TV: Se Zlatan trylle i nyt rekord-show

Den tidligere engelske landsholdsanfører siger desuden, at Ibrahimovic er den fødte vinder, og at han aldrig har mødt en spiller, der var så seriøs til både træning og kamp.

Se et eksempel på svenskerens talent i videoen under artiklen